Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ujabb problémám van...
Eddig csak kártyáztam, de épp nem volt nálam olvasó, ezért usb-n szerettem volna átvinni az anyagot. Az eredmény változatos: ha bekapcsolva dugom rá, storage-ben működik, bár mind1 hogyan távolítom el, utána card errorozik a gép. Ha kikapcsolva dugom rá, akkor bekapcsnál a mac dob rá hibát (storage-ben), inicializálni szeretné, de 0byte capacitású a kártya. MTP-ben "viszonylag" jó, hosszas tökölés után a lightroom és az aperture felismeri a gépet, de más nem. Mindez annyira egyelőre nem akaszt meg, mert csak lightroomot használok (miután az aperture3-ra megsértődtem), nade mégis...WTF???
Natív windózon nem tudtam még kipróbálni, nekem csak virtualizált van, azon nem meglepő módon ugyanezt csinálja.(E-410)
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #598 üzenetére
Nézd, miután lassan meg tudom fogni a 410-et úgy, hogy ne akarjam eldobni ugyanazzal a lendülettel, szerintem meg fogod szokni
Ebben a kategóriában (pontosabban méretben) nincs férfikéznek igazán megfelelő gép. Vannak különbségek persze, de tonképp ugyanilyen szerencsétlenül fogok egy 1000D-t, sőt, még az 500D sem kényelmes méret. Fogni. Viszont ha cipelni kell, kezdem egyre jobban szeretni a kicsikét -
törölt tag
Igen, volt alkalmam lövöldözni vele(40-150), bitang jó kis cucc ebben a kategóriában.
60 papiromba fájt a kit, újban
Ez a sigma nagyon jól hangzik, pont ilyesmire gondoltam (1.4), kösz a tippet!(abszolute nem tudtam, hogy ez van FT-re, és árban is pariban van az összes többivel)
20D-t, főleg, de nem másodgép, tonképp ez az egyetlen saját, háztartási gépem mostantól (ill. egyszer majd másodgép lesz belőle - remélem) -
törölt tag
Igen, láttam már olyat is, viszont amiket én használok azokon egyáltalán nem, pedig van bennük jócskán (igaz, nagy becsben vannak tartva), tonképp ez az első új obi a kezembe, ezért gondoltam, hogy újan még nem feltétlenül kellene, de megnyugtattatok.
Fotót csak próbára tudtam vele lőni, 3 napja vettem gépestől, az utolsó fellelhető 410-es kitben, nevetséges áron. A hisztimet leszámítva nincs gond az obival, sem a vázzal, sőt, meglepődtem mennyire használható kis vas ez az ergonómiai kialakítást leszámítva, dehát ezen az áron bőven kompromisszumképes vagyok
Hogy milyen szeretnék? Természetesen mindent, és olcsón40-150 -et biztos (tudom, akkor miért nem duplakitben...oka volt), meg ha majd lelek valamikor egy nagy fényerejű fix30 közeli (és nem pancake) akkor nyugalmazom a kitobit.
40-150 van ebayen dögivel, azt tudom. -
törölt tag
válasz
sebgutkopf #568 üzenetére
Pedig meglehetősen, 1-2mm lógás simán van benne, persze nem magától, de kézzel el tudom billenteni bármilyen irányba (amit a canonokon soha nem tapasztaltam, olcsóbb sigmákon sem). Akarnék én helyette, meg mellé is, de egyelőre olybá tűnik így frissiben, hogy FT világban ez annyira azért nem egyszerű (használtban, vagy emberi árban leglábbis). Azért nyilván nem ez lesz nyúzva, ennek ellenére azért csak-csak bosszant.
-
törölt tag
Üdv urak!
Egy gyors kérdés: adott egy új 17.5-45 -ös obi (SE kitekhez is csomagolják ezt a típust), namost a frontlencse tubusa meglehetősen "lötyög", összehasonlítva erősen használt, más típusú obikkal ebben az árfekvésben. Tudván, hogy ez az obi a tápláléklánc legalja, ezeknél ez normális, vagy küldjem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest