Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
MLaca
őstag
-
sh4d0w
félisten
Nem tudom, Peli, mennyi idős vagy, így aztán azt sem tudom, hogy van-e saját jövedelmed, vagy pedig még tanulsz... Mindenesetre én nem szeretném, ha megint az én zsebemből húznák ki a pénzt, így is elég sokat elvesz az állam.
A másik, ami az olimpia ellen szól - és amit már sokan meg is említettek előttem - az infrastruktúra elmaradottsága, hiánya. Röhejes, megnyílt nemrég egy elektronikai nagyáruház Budaőrsön (nem reklám, ezért van név nélkül), odacsődült 15000 ember és a fél főváros forgalma megbénult. Az utcák szűkek a fővárosban, a házakat, épületeket pedig nem lehet arrébbvinni, hogy kiszélesíthessék az utcákat.
A tömegközlekedés még a fővárosban is botrányos, a vidéki városokról pedig aztán nem is beszélek.
Szal egyenlőre nem vagyunk felkészülve az olimpiára...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest