Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
LG tévén Speciális beállítások/ Szín mélység/ Finomhangolás/Színbeállítás menü alatt mit lehet beállítani? Alacsony képvezérlés beállításnál fakóbb lesz a kép, a többinél színesebb. Színtérnek automatikust használok, de alacsony képvezérlés + natív színtér beállítása is jónak tűnik.
-
amadeus11
senior tag
Sziasztok! Csatlakozok én is egy B2- vel! Pár éve volt LG tévém, akkor a home gomb megnyomásakor csak a kis kockák/ téglalapok jöttek elő, most egész képernyős lap fogad. Bekapcsoláskor érdekes a régi módszer szerint felajánlja a legtöbbet használt appokat is. A tévével még ismerkedek,. Sokat nézek kábeltévét, a lógó fényesség csökkentését ? ( Itt mintha fordítási hiba lenne) magasra tettem. ABL - t nem vettem észre- plazmákon ez nagyon agresszívre volt állítva. Itt nem észrevehető. Jelenleg 20-as oled fényerőn használom a tévét, többet nem bír a szemem. Így van esély a beégésre?

-
amadeus11
senior tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok. Kicsit utána olvastam a témának, de szeretnék segítséget kérni! Jelenleg 380 a B2 az MM- ben, ami elég csábító. Ez akkor csak a fényerőben gyengébb, ( meg smooth gradient) vagy más különbség is van a panelek közt?
Magas fényerőtöl fáj a szemem, HDR- t se nézek éppen ezért. Abl mennyire zavaró egy samu plazmához képest? Köszönöm a válaszokat! 
-
amadeus11
senior tag
Sziasztok! Megéri ezt a tv- t megvenni? A panelja 60 vagy 120 hz- es? Mennyire tükröződik? [link]
-
amadeus11
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Samsung tévéken általában a színköz natívra van állítva a boltban és a legtöbb képbeállítási profilban is. Ha átrakod a színközt autora, mindjárt természetesebb színeket kapsz. Nappali fénynél nincs sok különbség egy Oled és egy jobb Qled között, sötét filmeknél nyilván az OLED a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor