-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lameh
csendes újonc
válasz
Sisco2 #99344 üzenetére
Nem volt alkalmam kipróbálni a G3-at, mert 77 colban egyszerűen már elérhetetlen sajnos. G4 ára meg irreális.
Nagyobb a fényereje a C3-nál a G3/4-nek és MLA panel....ami nem tudom a tükröződés szempontjából megkülönbözteti-e a C és a G szériát, de ha tippelnem kellene, akkor IGEN.Aki látott már G és C szériás LG-t is felhasználási környezetben, meg tudja ezt válaszolni Sisco2-nek?
-
Strezi
őstag
válasz
Sisco2 #23525 üzenetére
Youtube-ról néztem egyet. Szerintem jobb a fehérzaj, mint a sima fehér, mert ott bekapcsol az ABL, és idővel nem fogja max-ra hajtani a pixeleket.
Ami még fontos - szerintem, az az hogy a kompenzáció úgy fut, hogy ebben az esetben a panel hőmérséklete egységes lesz. Mivel diódákról van szó, a nyitófeszültségük eléggé hőmérséklet függő. Azaz, ha egyenletes a hőmérséklet a panelen, akkor a kompenzáció tökéletesen tud lefutni, a legjobb eredménnyel. Ezt párszo megcsináltam még az első hetekben. Azaz, kikapcsolás előtt, amikor tudtam hogy meglesz a négy óra, betettem pár perc fehérzajt.
Ha mondjuk csak fél óra hasnzálat után összejön a kompenzáció négy órás összideje, akkor ez nem biztos hogy adott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest