Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
Így jó pár hónap után pár szó, azt kell mondjam a 77" oled 3m nézve abszolút tökéletes.
Még egy mezei 720P anyag is, nyilván a legszebb a 4K anyag, mesés képi világ. Imádom minden "percét" amit ad. Hátha még imax-ben tolja a kép
egy jó házimozi hozzá, és mozi érzet abszolút. Én azt mondom most pont jó! a tv mérete a szobámba, de azt mondom egy 83" col is simán elférhet, bár ott még nagyobb az ugrás árban. Ez a 77 tökéletes. Tv-re is abszolút jó, semmi pixelesedéses zavaró hatás. (ha esetleg valaki hasonló szobába venne tv-t és gondolkodik hogy nem e lesz nagy, nem lesz
)
Oldalról van a fehérnek ilyen rózsaszínes árnyalata, de totál hidegen hagy, szemből nézem és úgy nincs eltolódás. -
Gabor970
addikt
Sok zenét is hallgatok. Nekem az élénk mód olyan, mint mikor egy erősítőn feltekerik a magas és mély hangszínszabályzót. Menekülök attól is. Mára olyan holmim van, amin nincs is ilyenre lehetőség.
Samsung plazmámat is úgy lőttem be, hogy az inkább természeteshez legyen közelebb. Ha körülnézek, most sem látok a való életben élénk színeket, fényeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy jó házimozi hozzá, és mozi érzet abszolút. Én azt mondom most pont jó! a tv mérete a szobámba, de azt mondom egy 83" col is simán elférhet, bár ott még nagyobb az ugrás árban. Ez a 77 tökéletes. Tv-re is abszolút jó, semmi pixelesedéses zavaró hatás. (ha esetleg valaki hasonló szobába venne tv-t és gondolkodik hogy nem e lesz nagy, nem lesz
)
Vhiktor