Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Mert olyat veszel meg, amit még nem engedhetsz meg magadnak. Mi van ha 1 év múlva kirúgnak? utána 1 évig nem csak az életbenmaradásért kell vhogy pénzt szerezz hanem a hitelt is fizetheted.
Mi van ha balesetet szenvedsz, mi van ha műtétre kell a pénz, mi van ha bármi más, fontos dologra kellene a pénz s a hitel, de a tévé hitelje miatt már nem fér bele? szerintem egy fogyasztási szórakoztatási cikkért hitel hiba, 0%thm fix havi törlesztős ide vagy oda... De elnézést ez nagyon off s én hoztam fel, de sose értettem ezt a mentalitást, főleg egy oled tévé esetén, ami nem hogy belépőkat, hanem a felsőkat teteje. -
Nemir Ombe
addikt
Tényleg csak halványan jegyezném meg: kamatmentes hitel nincs. Az kb. olyan, mint az "ingyenes házhozszállítás.
Nem véletlenül (de nem is csak ezért) emelkedtek a termékárak az elmúlt években, amit a (kissebbségben levő) nem (ingyen)hitelre vásárlók "szívtak meg" részben ezért is.... egy mindennapi használati tárgy miatt én nem kötelezném el magam még akár 1 évre sem (még kocsi esetén se).... ilyen dolgokra annyit érdemes költeni, ami akkor sem hiányozna, ha csak elveszne .... de sajnos már senki nem emlékszik a 2008 előtti évekre .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- darkFlash Shadow Pro
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem véletlenül (de nem is csak ezért) emelkedtek a termékárak az elmúlt években, amit a (kissebbségben levő) nem (ingyen)hitelre vásárlók "szívtak meg" részben ezért is.... egy mindennapi használati tárgy miatt én nem kötelezném el magam még akár 1 évre sem (még kocsi esetén se).... ilyen dolgokra annyit érdemes költeni, ami akkor sem hiányozna, ha csak elveszne .... de sajnos már senki nem emlékszik a 2008 előtti évekre .... 
Vhiktor