Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
kolosszus87
üzenetére
Nézz meg egy Peru 4k-t OLED-en, vagy QLED-en. Az talán az egyik csúcs, ami gyorsan és online elérhető. Na most játékoktól ennek a 70%-át várnám el és a 40%-át se kapom, szerencsétlen Switch-csel meg a 20%-át se GAME módban.
Szeretem a színeket ez nem vitás (nincs szemüvegem, voltam szemésznél, minden oké), nem véletlenül betegesen várom a nyarat, mert az a szürkeség ami egész télen odakint van, az megöl. NEM túlszaturált képről beszélek mert azt én is látom... OLED-re lefordítva színmélységnek 60-70 között szoktam megadni. Az élénk módot pedig nyilván saját ízlésemre szabtam és a gyári beállításokból ott vettem vissza pár dologból... mégis valami ahhoz közelít várnék el game módban, de annyira kanyarban nincs hozzá, hogy az leírhatatlan.Még egy dolog... én 2.5 méterről mozgás közben látom a PS4-en 4k-ban a checkerboardot. Kezdem azt hinni, hogy pont, hogy az a baj, hogy az én szemem túl jó. Annak idején futottam azzal pár kört és nem hittek el, hogy a 60 FPS-ről 58-ra droppolást durván kiszúrom. A 24 frémes filmeknél rendszeresen mondom a nejemnek, hogy ezt a szaggatást megszokni sosem fogom és sokak szerint ez az autentikus mozi élmény... ez a szaggatós fekália. Brrrr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- Star Citizen
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor