- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#26944512 #51968 üzenetére
egy tanácsot fogadj meg, _soha_ ne bolti körülményekre alapozz, otthon nem 10e lumen társaságában fogod nézni a tv-t
az sok mindent kozmetikáz
sok minden lehet egyéni érzékelés függvénye, de ez biztosan nem az
és ha edge ledes a qled, el is lehet felejteni oled mellett, a legjobb fald ledesek esetleg felveszik a versenyt vele, de továbbra se lesz olyan kontrasztjuk, én személy szerint feketét sem tapasztaltam olyan szintűtCrus
ámen ( :
lehet ez tényleg egyéni, vagy nem is figyeltem, az viszont "beleégett" a retinámba, hogy semmilyen beszűrődő fény nem volt az ember feje mellett, sehol, kb mintha a falból kihajolt volna
persze nem mindig "korom sötétben" nézem az oledet se, nyilván nem akarom kinyírni a szemem idő előtt, de horror filmet azt úgy nézem
és az is biztos, hogy a forza oleden egy teljesen más világ lett, és nem az 55"@4k miatt, mintha teljesen más játékot látnék, sok helyen fotorealisztikus szinttel
vmelyik termék review-nál olvastam ilyesmit, nem tv:
onnan tudom hogy nem volt túl jó, mert nem hiányzik
na, az oled nekem azóta is hiányzik ( : de azért nem remegtem be hogy nem volt fél évig
még csak filózom a 48"-on, speciel forzát kb 1-1,2m-ről toltam, nekem úgy hozza az élményt hogy kitölti a látóteremet teljesen
azt nagyon utáltam benne hogy hímes tojás, emiatt is jobb lenne a 48" - de az ára nem túlzottan tetszik-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged