Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz #26944512 #51968 üzenetére

egy tanácsot fogadj meg, _soha_ ne bolti körülményekre alapozz, otthon nem 10e lumen társaságában fogod nézni a tv-t:) az sok mindent kozmetikáz
    sok minden lehet egyéni érzékelés függvénye, de ez biztosan nem az
    és ha edge ledes a qled, el is lehet felejteni oled mellett, a legjobb fald ledesek esetleg felveszik a versenyt vele, de továbbra se lesz olyan kontrasztjuk, én személy szerint feketét sem tapasztaltam olyan szintűt

Crus
    ámen ( :
    lehet ez tényleg egyéni, vagy nem is figyeltem, az viszont "beleégett" a retinámba, hogy semmilyen beszűrődő fény nem volt az ember feje mellett, sehol, kb mintha a falból kihajolt volna
    persze nem mindig "korom sötétben" nézem az oledet se, nyilván nem akarom kinyírni a szemem idő előtt, de horror filmet azt úgy nézem
    és az is biztos, hogy a forza oleden egy teljesen más világ lett, és nem az 55"@4k miatt, mintha teljesen más játékot látnék, sok helyen fotorealisztikus szinttel
    vmelyik termék review-nál olvastam ilyesmit, nem tv:
    onnan tudom hogy nem volt túl jó, mert nem hiányzik
    na, az oled nekem azóta is hiányzik ( : de azért nem remegtem be hogy nem volt fél évig
    még csak filózom a 48"-on, speciel forzát kb 1-1,2m-ről toltam, nekem úgy hozza az élményt hogy kitölti a látóteremet teljesen
    azt nagyon utáltam benne hogy hímes tojás, emiatt is jobb lenne a 48" - de az ára nem túlzottan tetszik:) -

Új hozzászólás Aktív témák