Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Megnéztem szerintem oled feketéje jobb , bár erről akkor tudnék nyilatkozni ha ha itt lenne a VT60 mellett egy oled. Mikor vettem a plazmát ami kb 5 éve volt akkor ár érték arányban ez volt a legjobb. Igen telik az idő plazma nincs de kezd beérni a oled és még nincs vége neki.
Plazma még mindig eszi a sima LCD-k feketéjét, vagyis inkább az felhősödés ami nagyon zavar az LCD-nél egyből észre veszem. Szóval még szerintem 2 évig plazma aztán oled. Olednek is csak csökkenni fog az ára.
Ha kipusztulna a plazmám akkor holnap ott állna a nappaliba az oled. Viszont előbb fogom az LCD TV-met eladni mit a plazmát, max megy a hálóba a plazma.
Meg hát egyre több a 4 K fim és ez is érdekel, 4K Oled 65"-ban már képes lennék lemondani a projektorról hiába 100", bár annak is megvan a varázsa hiba gyenge a feketéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1 humoros
- Motoros topic
- Dátumot kapott az Elden Ring élőszereplős film, Alex Garland írja és rendezi
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor