Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
Ja, a zöld manó.
-
kozi71
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én még a mai napig nem kaptam vissza azt a monitort amit három napon belül jeleztem nekik, hogy bűzölög. Az elvitel is három nap szabadságomba került. ( Nincs autóm, és túl nagy dobozban van.) Hétfőre ígérték viszik. Nem vitték. Kedden írt a szállító cég jönnek reggel 8-16 ig legyek otthon, nem jöttek. Végül szerdán vitték el...
Június 16-án vitték el. Náluk most is azt írja az oldalon még két nap van hátra.
Szóval egy hónapig biztos nem lesz monitorod. Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen. A vicces az, hogy külön fizettem azonnali csere garanciát is. De mivel az elszállítás is ekkora káosz volt, inkább elálltam és kérelmeztem vissza a pénzem. Azt írták elvileg vissza utalták már az azonnalit, de ha külön nem kérdezek rá, eszükbe sem jutott volna. Mondjuk az sem ért még vissza a számlámra.
Ez a egész kb, 15 levélváltás, két telefonálás után történt.Most ASUS ROG Strix XG27UCDMG monitorraL szemezgetek.
Pedig a Dell Alienware AW2725Q eszméletlen jó masinának tűnt, nagyon sajnálom, hogy így jártam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258