Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
Nahh siker.
Elsőnek kipróbáltam a PS5 gyári HDMI 2.1 kábellel, mert kezdtem gyanakodni, hogy amit az LG adott az nem 2.1-es, de "PS5 kábellel" sem lett jobb.
Visszaraktam a gyári DP kábelt, és egyből be tudtam állítani a 10-12 bitet. Viszont csak 144 hz mellett engedi, 240-en 8 bitet kapok. Érdekes, hogy amint DP kábelre váltottam, egyből megjelent OSD-ben az 1.4 mellett az 1.4 DSC is, mint opció, és automatikusan ez volt az aktív.
Csak így meg nincs bekapcsoláskor post képernyőm, se BIOS settings. Illetve a PC speakerem 1x kisípolja a kártyámat, mintha nem lenne a slot-ban. Boot jelszó van a gépen, csak akkor kapok képet, ha beírtam a password-öt
A sípolás/post képernyő és a 240 hz hiánya alapvetően nem zavar, ezzel a konfiggal úgysincs több 60-100 fps-nél egyik játékban sem, csak single játékokkal játszom. Persze ha van erre a 2 "problémára" megoldás, mondjuk egy jobb DP kábel, vagy valami BIOS setting az sem lenne rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258