- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pola-Roid
aktív tag
Nekem is ez a kettő volt szimpi, végén azért lett a mini, mert egyrészt árban a fele, másrészt üzemidőre többet ír az Amazfit a mini esetén.
Amúgy annyira nem is mini, kolléganőmnek az első (sima) GTS van, hát alig kisebb nála. Nyilván a GTS 4-nél azért látványosan kisebb. -
Pola-Roid
aktív tag
Tájékoztatásul közlöm (hátha érdekel valakit), hogy Amazfit GTS 4 mini induláskor 100%-ra töltve, minden bekapcsolva (pulzus, alvásfigyelés, üzenetek, stb.), nulla mozgás (és GPS) használattal a 15. napján van 20% töltöttségen.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz zsamiatt #20313 üzenetére
Nekem Amazfit GTR 3 volt a Samsung előtt és nagyon meglepődtem, mert az Amazfit simán bírta 2 hétig és azt hittem, a dupla annyiba kerül Samsung minimum ennyit fog bírni.
Szóval gondoltam megkérdezem, hátha kijött az elmúlt fél évben valami olyan modell, amiben nincs GPS, meg pulzus és mindenféle hülyeség mérés, csak értesítések és idő. Egy ilyennek szerintem lazán bírnia kellene akár 3-4 hetet is egy töltéssel. -
Pola-Roid
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete egyik éjjel levettem a Galaxy Watch 4 Classic-omat azzal, hogy franc se akarja éjszaka hordani, amúgy meg hülyét kapok a max 2 napos (inkább 1.5) üzemidejétől. Azóta sem vettem fel, reseteltem, feldobtam eladni
Amúgy sem használtam ki kb. semennyire, azt meg tudom méregetés nélkül is, hogy mindenem magas (pulzus, vérnyomás)
Szóval a kérdés: melyik az az okosóra (vagy band), amelyik az idő kijelzésen kívül jelzi az üzeneteket, illetve ha hívnak. Semmi másra nincs szükségem. Ami még lényeg, hogy sokáig bírja egy töltéssel (minimum 1 hét, de inkább több).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest