Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elektrosokk

veterán

válasz mézespálinka #26608 üzenetére

Biztosan jól követik az alvást, aztán, hogy miért és milyen eltérések lehetnek, az sok egyéb függvénye.

Pár hete szedtem valamit ami hatással van az alvásra, és az óra merőben más adatokat közölt, minden megváltozott, ahogy abbahagytam azonnal újra a megszokott lett minden.
    Igazából a polar nagyon jónak tűnik nekem az elemzésekkel, viszont nem annyira felhasználóbarát az ökoszisztéma, ezen lehetne csiszolni. Illetve a Garmin megjelenése nagyon vonzó, a polar inkább egy feladatra gyártott eszköznek tűnik.

Nem, nekem ezért lett H10 (jó igazából azért mert amikor az órát vettem, kaptam levásárolható kupont XD ) mert 2 helyre küldi az adatot: 1. nekem az órára ami a terem szélén a táskában pihen, 2. egy tabletre ahol csapatszinten nézzük a dolgokat. Az pedig a polar team alkalmazás. Így a Polar H10 pántom az én Garmin órámra is küldi, így az ott elindított edzés adatai is megvannak valamint küldi a polar team appba is, így ott is!

Köszi, én a pántra mentek, és ugye utána nyerem ki az adatokat. :) Nem is tudtam, hogy egyszerre küldheti két helyre, bár nekem az óra nem lehet a csuklómon, meg nem is tudnék eszközt figyelni.

Új hozzászólás Aktív témák