Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
mézespálinka #26608 üzenetére
Biztosan jól követik az alvást, aztán, hogy miért és milyen eltérések lehetnek, az sok egyéb függvénye.
Pár hete szedtem valamit ami hatással van az alvásra, és az óra merőben más adatokat közölt, minden megváltozott, ahogy abbahagytam azonnal újra a megszokott lett minden.
Igazából a polar nagyon jónak tűnik nekem az elemzésekkel, viszont nem annyira felhasználóbarát az ökoszisztéma, ezen lehetne csiszolni. Illetve a Garmin megjelenése nagyon vonzó, a polar inkább egy feladatra gyártott eszköznek tűnik.Nem, nekem ezért lett H10 (jó igazából azért mert amikor az órát vettem, kaptam levásárolható kupont XD ) mert 2 helyre küldi az adatot: 1. nekem az órára ami a terem szélén a táskában pihen, 2. egy tabletre ahol csapatszinten nézzük a dolgokat. Az pedig a polar team alkalmazás. Így a Polar H10 pántom az én Garmin órámra is küldi, így az ott elindított edzés adatai is megvannak valamint küldi a polar team appba is, így ott is!
Köszi, én a pántra mentek, és ugye utána nyerem ki az adatokat.
Nem is tudtam, hogy egyszerre küldheti két helyre, bár nekem az óra nem lehet a csuklómon, meg nem is tudnék eszközt figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest