Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Slowman

aktív tag

Sziasztok,

Okos mérleg vásárlásba gondolkozok. Lényeg az lenne, hogy a testzsír és izomtömeg arányának alakulását is jól nyomon lehessen követni.

Ezek a fontos szempontok:
    -súly,
    -testzsírszázalék,
    -testtömegindex,
    -izomtömeg,
    -iOS és Androidon is egyaránt jól működjön.

Lényegében két versenyzőre szűkítettem le a kört. Egyik a Withings Body a másik pedig iHealth HS6. Lényegében mindkettő hasonló dolgokat mér apró eltérésekkel. iHealth csont tömeget és zsigeri zsírt mér bár utóbbi fogalmam sincs mi :D szóval ezek annyira nem lényegesek szerintem Withings meg elvileg méri a szoba CO2 mennyiséget. Van mindkettőnek kicsit még okosabb verziója iHealth Core meg Withings Cardio ezek ha jól tudom lényegében még a pulzust mérik, de szerintem ez elég haszontalan. Kicsit jobban hajlok a Withings felé egyrészt mert valamivel olcsóbb másrészt meg a CO2 mérést még mindig hasznosabbnak látom talán. Viszont felmerült bennem egy kérdés a Withings-el kapcsolatban olvastam egy 2015 tesztet ott azt írják: "4 dolgot mér: a testsúlyunkat, testzsírszázalékunkat, pulzust és a szobában található CO₂ mennyiségét" Most viszont a hivatalos honlapon és az Edigital honlapján is azt olvasom h mér ez mindent. Van valakinek tapasztalata a ezekkel az eszközökkel? Vagy jobb javaslat?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák