Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
Okos mérleg vásárlásba gondolkozok. Lényeg az lenne, hogy a testzsír és izomtömeg arányának alakulását is jól nyomon lehessen követni.
Ezek a fontos szempontok:
-súly,
-testzsírszázalék,
-testtömegindex,
-izomtömeg,
-iOS és Androidon is egyaránt jól működjön.Lényegében két versenyzőre szűkítettem le a kört. Egyik a Withings Body a másik pedig iHealth HS6. Lényegében mindkettő hasonló dolgokat mér apró eltérésekkel. iHealth csont tömeget és zsigeri zsírt mér bár utóbbi fogalmam sincs mi
szóval ezek annyira nem lényegesek szerintem Withings meg elvileg méri a szoba CO2 mennyiséget. Van mindkettőnek kicsit még okosabb verziója iHealth Core meg Withings Cardio ezek ha jól tudom lényegében még a pulzust mérik, de szerintem ez elég haszontalan. Kicsit jobban hajlok a Withings felé egyrészt mert valamivel olcsóbb másrészt meg a CO2 mérést még mindig hasznosabbnak látom talán. Viszont felmerült bennem egy kérdés a Withings-el kapcsolatban olvastam egy 2015 tesztet ott azt írják: "4 dolgot mér: a testsúlyunkat, testzsírszázalékunkat, pulzust és a szobában található CO₂ mennyiségét" Most viszont a hivatalos honlapon és az Edigital honlapján is azt olvasom h mér ez mindent. Van valakinek tapasztalata a ezekkel az eszközökkel? Vagy jobb javaslat?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ezek annyira nem lényegesek szerintem Withings meg elvileg méri a szoba CO2 mennyiséget. Van mindkettőnek kicsit még okosabb verziója iHealth Core meg Withings Cardio ezek ha jól tudom lényegében még a pulzust mérik, de szerintem ez elég haszontalan. Kicsit jobban hajlok a Withings felé egyrészt mert valamivel olcsóbb másrészt meg a CO2 mérést még mindig hasznosabbnak látom talán. Viszont felmerült bennem egy kérdés a Withings-el kapcsolatban olvastam egy 2015 tesztet ott azt írják: "4 dolgot mér: a testsúlyunkat, testzsírszázalékunkat, pulzust és a szobában található CO₂ mennyiségét" Most viszont a hivatalos honlapon és az Edigital honlapján is azt olvasom h mér ez mindent. Van valakinek tapasztalata a ezekkel az eszközökkel? Vagy jobb javaslat?