Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Nem... :)
Apropó. Kicserélték a hamis procim. Kaptam helyette végre másikat -- csakhogy ez is hamis :D Állati jó hely ez a Magyarország :) De mondtam már ott helyben is a csókának hogy szerintem ez is ugyanolyan mint a másik, de azért kipróbálom. Hát olyan is. Felirat szerint TbredB, valójában TbredA. Meg az összes többi marhaság is illik rá. Azt mondta esetleg ki tudja majd cserélni egy dobozosra az árkülönbözetért, de még ez sem biztos. Hátde bazze. Lehet hogy tényleg inkább elküldöm az AMD-nek hogy vizsgálják be/ki, és adjanak másikat... ők már csak nem küldenek ilyen hamis fost. Csak az meg jó sok idő lesz. Tényleg, nem tud valaki addig megszánni vmi Socket462 procival? Duron 500 is jó, csak legyen vmi az újabb csere idejére is... :O
Mindjárt jönnek a képek is. :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest