Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Akartam egy kis pénzt...
Diákhitel....
2002 szeptemberében vettem fel először, 1999ben kezdtema sulit, jahm es nem kredites es volt egy felevem is passziv meg a hiteligenyles elott.
tehat osszesen elso hiteligenylesemig 2 aktiv 1 passziv majd 2 aktiv felevem volt.
Ez lenne a 4. felev mikor kapnam, es szerintem jogosult is vagyok ra, erre ezt irjak:
''
A rendszerünkben nyilvántartott adatok alapján a Diákhitel felvételére a továbbiakban ezen a szakon nem jogosult, mivel hiteligénylési ideje már nem teszi azt lehetővé üzletszabályzatunk értelmében. Azonban rendelkezésére áll még 4 félév passzív hiteligénylési idő. A passzív hiteligénylési idő azt jelenti, hogy abban az esetben, ha be van iratkozva az intézménybe, és még nem használta fel passzív hiteligénylési idejét, nem kell megkezdenie a törlesztést''
Mit tegyek?A poen, hogy tavaly ugyanez volt a gondom akkor is ott mondogattak hogy nem jár, nem jár, aztán mégis.Segítsen már valami okos emberke?!!!:F
Aktív témák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest