Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Google Pixel topik
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
oh.köszönöm. pedig már törölni készültem. mit véd a programon? csak mert nekem pl a max is tört verzióban van meg :DDD
más: szereztem két remek videoton hangfalat (gyönyörű, régi darabok, túl sokat még nem sikerült róluk kidrítenem, mert nincs rájuk írva semmi hasznos. na jó, annyi, h maximált fogy. ár:1600Ft :D). de ezeknek még vmi régi fajta csatlakozójuk van, aminek fogalmam sincs a nevéről, szóval vki pls... (nincs hozzá kábelem...) két majdnem ovális lyuk, a középső nagyobb, a mellette levő kisebb, és mind a kettő függőleges irányú. vki légyszi mondja meg legalább a nevét h ki tudjam találni h milyen bemenő jel kell neki. köszi
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest