Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
A Bidapestieket kérdezném,hogy a napokban egy fél napot,a kerepesi,fogarasi út körül kellene eltöltenem Van ott a közelben vmi pláza,vagy bevásárlóközpont? Az arena plázát azt tudom,de az igencsak messze van oda.
Köszönöm. -
Remekelek28
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszi,most egyelőre pihen egy árnyékos helyen.
Én már dobozos sört is láttam úgy szétcsattanni egy esés után,hogyha az valakinek a kezébe van,niztos szétvagdossa. Az a nyomástól ment szét,de ebbe még gáz is van. Ezért tartottam tőle.
Ja cserélhetős szódát is láttam felrobbanni egy boltba,kb 4 métert repült 2 sorral arréb szedték össze a darabjait. Szóval szerintem nem vicc kategória. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
kb 2-3 méterről kiesett az ablakomon a betonra a Raid légyirtóm. Kb egynegyed anyag van még benne. Meg merjem fogni,esetleg használhatom is. Vagy innentől robbanásveszélyes? Az előbb mondjuk arréb raktam,ahonnan leesett,de lakásba nem vinném be. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest