Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen én is kb. ilyen képet vágtam amikor elkezdtem olvasni, hogy "porcdaganat.. megfaragták, csontlemezes beültetés volt" meg "A legszükségesebb gyógyszer, a punciszaft még sajna lemaradt róla.." aztán utána visszaolvastam hogy milyen testrészről is van szó

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Nos igen, az életben nem azok az emberek lesznek igazán sikeresek, akik nagyon különlegesek, vagy valami nagyon különleges dolgot csinálnak (ők leginkább öngyilkosok lesznek vagy bolondok házában kötnek ki). Sokkal inkább azok, akik egy tulajdonképpen egyszerű, kézenfekvő dolgot megcsinálnak tökéletesre. A srác kitűnő példa erre, de hogy infós példát mondjak, az Apple is pont erre játszik rá.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Csatlakozom, valahogy füllbemászó a zongora és az énekhang is. Mint ahogy nekem bejön az átdolgozása is (aka Cherry Chocolate Rain), ami szerintem javítva az eredeti azon hibáját, hogy kicsit unalmas a szám vége fele

Amúgy annak ellenére, hogy döbbenetes ahogy énekel, kicsit túl van misztikálva: szerintem egy jó énekhangú és nagytüdejű ember megfelelő gyakorlással elég hasonlóan tudna énekelni. Neki csak annyi az előnye, hogy alapból ilyen a hangja (youtube-on található vele pár interjú, ott hallatszik, hogy ha simán beszél, akkor is hasonlóan mély és öblös hangja van). -
Cathfaern
nagyúr
Biztos megint benne van a hiba, de ha egy USA beli gyártó egy adott terméket esetén a saját webboltjában a két különböző kinézetű modellt azonos áron adja, akkor a magyarországi forgalmazó miért adja 3ezer Ft-os különbséggel?
(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc... -
Cathfaern
nagyúr

Kár, hogy nem átlátszó háttér, ha nem kéne indulnom zh-ra, megcsinálnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Szólánc.
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)