- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen én is kb. ilyen képet vágtam amikor elkezdtem olvasni, hogy "porcdaganat.. megfaragták, csontlemezes beültetés volt" meg "A legszükségesebb gyógyszer, a punciszaft még sajna lemaradt róla.." aztán utána visszaolvastam hogy milyen testrészről is van szó

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Nos igen, az életben nem azok az emberek lesznek igazán sikeresek, akik nagyon különlegesek, vagy valami nagyon különleges dolgot csinálnak (ők leginkább öngyilkosok lesznek vagy bolondok házában kötnek ki). Sokkal inkább azok, akik egy tulajdonképpen egyszerű, kézenfekvő dolgot megcsinálnak tökéletesre. A srác kitűnő példa erre, de hogy infós példát mondjak, az Apple is pont erre játszik rá.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Csatlakozom, valahogy füllbemászó a zongora és az énekhang is. Mint ahogy nekem bejön az átdolgozása is (aka Cherry Chocolate Rain), ami szerintem javítva az eredeti azon hibáját, hogy kicsit unalmas a szám vége fele

Amúgy annak ellenére, hogy döbbenetes ahogy énekel, kicsit túl van misztikálva: szerintem egy jó énekhangú és nagytüdejű ember megfelelő gyakorlással elég hasonlóan tudna énekelni. Neki csak annyi az előnye, hogy alapból ilyen a hangja (youtube-on található vele pár interjú, ott hallatszik, hogy ha simán beszél, akkor is hasonlóan mély és öblös hangja van). -
Cathfaern
nagyúr
Biztos megint benne van a hiba, de ha egy USA beli gyártó egy adott terméket esetén a saját webboltjában a két különböző kinézetű modellt azonos áron adja, akkor a magyarországi forgalmazó miért adja 3ezer Ft-os különbséggel?
(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc... -
Cathfaern
nagyúr

Kár, hogy nem átlátszó háttér, ha nem kéne indulnom zh-ra, megcsinálnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)