Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
12 éve vettük a lakást, kertváros jellegű részen. Még a szerződésen meg sem száradt a tinta, jött a levél a NAV-tól, hogy akkor ők 1 héten belül ellenőrzést tartanak nálunk, legyünk otthon.
Mint kiderült azért jöttek ki, mert gyanús lett nekik, hogy 8,5 milióért vettünk egy lakást olyan környéken ahol 20-25 millió egy ház. Ők csak azért nézték, hogy ingatlant vettünk, gyanúsan olcsón. Persze mikor kijöttek akkor már látszott, hogy nagyon benézték a dolgot, de azért 1 órát basztattak minket. -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Engem egy vegrehajto lopott meg 160k-val ma.
Kaptam egy papirt vegrehajtasrol, hogy valamilyen cegnek tartoztam 80k-val, azt vegrehajtjak, minden koltseggel egyutt 160.Kuldtem mail, hogy oke, csak az a baj, hogy az adott cegnek a 80k-t elutaltam honapokkal ezelott, tessek, atutalasrol a kivonat csatolva.
Jott a valasz, hogy e-papiron kuldjem. Sebaj, kuldtem ott is.
Eltelt 10 nap, majd leemeltek a szamlamrol a 160-at.Azt hiszem, holnap reggel felhivom oket, es illedelmesen elmagyarazom, hogy vagy 24 oran belul a szamlamon van a penz, vagy hivatali visszaeles okan kapnak egy feljelentest.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ennek itthon nagyon régre nyúló hagyománya van. Egy volt nagyon jó barátom , aki mostanság közigben dolgozik igen magas helyen, anno amikor még a rendszámokat a rendőrségen kellett leadni ideiglenes kivonásnál belefutott hasonlóba. Amikor le kellett adni akkor határidő , büntetéssel fenyegetés miegymás de amikor vissza akarta venni akkor negyedik alkalommal kellett neki személyesen visszamenni 2 hét alatt és bizony annyira kiakadt, hogy a rendőrség közepén elkezdett üvöltözni meg plexit verni ököllel hogy mit képzelnek magukról. Na hát nem volt rendőr aki meg merte volna szólni, cserébe vagy négyen mentek a raktárba megkeresni a kallódó pár bádogot és láss csodát meg is lett perceken belül amit 2 hétig nem találtak. Tanulság, csapj oda a virtuális asztalra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest