Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én most vettem egy ilyen világítós, ablakos oldalú rettenetet. Nem azért, mert kellett, hanem mert rohadt jól néz ki. Néha tenyleg csak leülök, és nézegetem. 10 évig egy brand sff minigép volt eldugva az asztal alatt. Asszony meg egy monitorba épített cuccot kapott (ez nem aio, hanem konkrétan a mikro gépnek van egy dokkoló a monitor hátuljában). Ha nincs semmi különleges igény, akkor amúgy szerintem ilyesmi az optimális irány (sff/usff/micro PC). Persze ha már felmerül olyasmi, hogy VGA kell, nagy tárhely, valami speckó hardver, vagy extra csatlakozók, akkor nem buli.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- VPN topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest