Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ne haragudj, de ez faszság. 10+ éve nem vettem hagyományos izzót, de azokat folyamatosan cserélni kellett, ledet én még talán 2 darabot láttam elromlani, az egyik az az első szériás, kísérleti fos volt, a másik meg valami noname, aldis kínai vacak, ami doa volt, de annyira olcsó, hogy nem vettem a fáradtságot, hogy visszavigyem. Fénycsövet többet láttam kiégni ez idő alatt, mint ledes körtét. Amúgy, ja egy ezres körül lehet darabja a jó minőségűeknek, az mostani árfolyamon lassan alig 2 Euro. De amit írtam, 2db/90 cent, azok is faszák voltak, talán valami 400 lumen, ikea family akcióban. Csak azért nem vettem, mert lusta voltam beaállni a pénztárhoz két doboz, 2 eurónyi 'izzóval'. Meg mert gyakorlatilag nem kell, mert 'sose' égnek ki. Nekem is csak azért van egy csomó tartalék itthon, mert a költözéseknél mindig más mennyiségű / stílusú / foglalatú lámpáim voltak, vagy más-más fényerősség kellett a helyiségekbe. No meg mert mostanra szinte mindenhol távirányítós, dimmelhető lámpáink vannak. És wow, még ezek közül se ment tönkre egy sem, pedig ebből is lassan 10 évesek a régebbiek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 1 Év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest