Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
hát az világos, hogy ebben nincs úszás, de a 4 méteresben sincs, mert a víz abban is 60-70 centi, de nem is ez a cél nyilván, hanem az ázás, pancsikolás. a "vízközel" a meleg napokon. meg hát egy jacuzzival a hűvösebbeken is... gondolom.
ToBeY: jól hangzik, és ez valós érv, ezzel én is próbálkoztam. De az ilyen otthoni cuccnak nem a szálloda a konkurencia, mert ez pont arról szól - gondolom - , hogy random napok random délutánján is lehet egyet mártózni. Inkább azt tenném mellé, hogy strandolni mennyibe kerül, oda azért gyakrabban el lehetne jutni. A legközelebbi valamire való fürdő, olyan 40km ide, a csaldi belépő 10.000. Tehát mondjuk 13-15 alkalom ára hozza vissza a jacuzzi árát. De ennyiszer mi 6 év alatt se megyünk strandra.
parandroid: hát ez az, amit nem tudok belőni és talán a legnagyobb dilemmát ez okozza, hogy ki lenne-e használva. Viszont a többi mellett egyik gyerekkori tüském, hogy azzal az érvvel nem kaptam anno gitárt, hogy "hát de nem is tudsz gitározni". Szóval nem tudom. Vajon ha ma ott állna az udvaron, akkor este belemennék? Erre nehéz válaszolni.
De hogy a takarítástól, vegyszerezéstől (pláne, hogy ez meleg víz) meg lehet bolondulni, az fix.Szerencsére eddig mindenki lebeszél róla

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest