Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az emberek általában véve egy elviselhetetlen bagázs, de a turista az még ennek is a legalja. Milyen lény az, aki egy rakás pénzt kifizet, hogy minél több, hozzá hasonlóan gusztustalan lénnyel minél kisebb helyre összezsúfolva tölthesse az egész éves munkával nehezen megszerzett szabadidejét?
Kizárt, hogy nekem annyit tudnak fizetni, hogy önszántamból ilyenek közé menjek, nemhogy még élvezzem is.
p
-
concret_hp
addikt
a covid előttig én is azt szoktam mondani, hogy az ultimate b terv fagyiárulás valami örök nyár szigeten, jönnek a turisták, veszik a fagyit, kész

joamilestoné: ebből nekem elég gyanús, hogy ideje lenne lelécelned, nyilván a legtöbb helyen nem lehet 1:1 használni a korábbi speckó tudást, de ez minden területen így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi