- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Don't look up!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Néha van olyan szombatom vagy vasárnapom, hogy reggelire egy fej hagymát alávágok 6 tojásnak és lesütöm, mellé egy nagy doboz kaukázusi kefírbe belenyomok 4 nagyujjnyi gerezd fokhagymát, olívaolajjal és némi zellerrel meg sóval. Ebédre 4-5 rántott karfiol, vacsorára pedig megint egy ökölnyi hagymát leüvegesítek a chillis bab alá.
Sose volt krónikus görcsöm, "..engedem hadd menjen, szaladjon kifelé belőlem, gondoltam..." <Bruti>
Szóval aki rutintalan minek bizniszel.
Én fűtő-/világítógáznak gyűjteném inkább, nagynyomáson lecseppfolyósítva, és még merkaptán se kéne hozzá. -
válasz
parandroid
üzenetére
Mindig úgy beleizéled magad a világvégébe, Marvin...
ne olvass bulvárt, és nyugodtabb leszel, meglásd.@Gaborbol: amúgy a Google fordító nagy indoeurópai nyelvek között meglepően jól működik. Csak magyarul használhatatlan.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ránéztem a csaj instájára.Mivel a fingós biznisz befuccsolt,így átnyergelt az NFT-re.
Ami szintén érdekes dolog, pl Eminem most vett valami majmos képet 450k USD-ért
De talán annak több értelme van,hogy igazi képzőművészetről van szó (a farting jar nft nem az
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én fűtő-/világítógáznak gyűjteném inkább, nagynyomáson lecseppfolyósítva, és még merkaptán se kéne hozzá.
ne olvass bulvárt, és nyugodtabb leszel, meglásd.
)