- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Nekem is sikerült az elmúlt 3 évben kétszeri költözéskor abszolválnom e-mailen a közmű átírásokat EON áram, NKM gáz, és ÉDV víz szolgáltatóknál.
Csak megfelelő nyomtatványokat kell megfelelően kitölteni. (Na ez nem szokott menni sokaknak - és egy két nyomtatványt igencsak át kell nézni, hogy akkor mit és hogy kell kitölteni) És csatolni mondjuk az adásvételi szerződést vagy tulajdoni lapot. Netán egy birtokbaadási jegyzőkönyvet ahol a biztonság kedvéért még egyszer fel vannak vezetve az óraszámok és állásai.Fényképeket is jó ha csináltok, nekem az EON egyik alkalommal úgy lazán 1000 egységgel növelte az átírt óra leolvasott értékét és kértek fényképet, hogy bizonyítsam, hogy tényleg annyi volt, amit ráírtam (mindkét) nyomtatványra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tudományos Pandémia Klub
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest