- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Szia! nekem a lényeg, hogy simkártyás router legyen és antennás, arra gondoltam hogy kinti kültéri antennával fognám be a 3g esetleg ámen 4g jelet, majd roteren tovább küldve akár wifin, osztva a netet. egy kép ált össze bennem hogy estleg ezzel nem e lehetne szórakozni.
3g 4g 5g? Egy ilyen antennát raknék kintre
[link]
Nekem bőven elég a 3g, nem a sebesség a lényeg hanem a korlátlan net elérése 3gn legalább. Na meg stabil legyen. Ezzel az antennával kötném össze barkácsilag ezt a routert:
[link]
csak elmélkedek viszont, ezen a weboldalon mind a két dolog meg van.
Ha nagyon hardcore akarnék lenni, két Nedis ANOR5G10WT Kültéri 3G/4G/5G/GSM antennát
csatlakoztatnék a routerre amiben a sim van, kintról szedné be a jelet, házon belül meg lanon vagy wifin toldaná tovább a netet. "és még rímel is" a hordozhatóság is fontos, na meg elég messzire el láthat egy ilyen kombó. "csak elmélkedek, nem vettem még semmit. De készülök arra hogy később valami kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest