Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jah, hajlamos vagyok elfelejteni az ilyesmit itt a hanyatló nyugaton. Az utca végén felszedték a buszmegállót, kapott új burkolatot, meg lekövezték, hogy amikor beáll a busz, szintben legyen a járdával, és csak be lehessen rá gurulni. Mindegy is... a lényeg, hogy errefelé viszonylag gyakran látni olyat, hogy valaki a buszhoz bicajjal megy, azt lezárja valahol a buszmegálló mellett, és időnként hetekig ott marad a jármű. Én sem értem, whatever. Ebben a konkrét esetben a buszmegálló táblához volt lakatolva egy bicaj, amit az építkezés megkezdésekor a jómunkásemberek kivettek a helyéről, és nekitámasztották a sövénynek biciklistül, majd egy hét (talán 2) után visszaépítették a helyére. Gondosan vitték vele a bicajt is. Nem tudom, hogy végül az eredeti gaudája jött-e érte, de maga a tény, hogy hetekig ott állt, kvázi lezáratlanul, na az még 8 év német tartózkodás után is lenyűgöz. Az utcánkban áll amúgy egy C Vectra, kb másfél hete ahhoz sem nyúltak (kicsit ferfém áll, könnyű lenne kiszúrni, ha mozdul), nem tudom, pontosan kié, de valahol itt lakik, folyamatosan itt parkolt korábban is. Na, az pl nincs bezárva. Minap becsöngettünk az egyik szomszédhoz, mert a délutáni, meg az esti kutyasétakor is le volt húzva teljesen az egyik hátsó ablaka, gondoltuk, éjszakára azért csak ne hagyja úgy, hátha esik...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest