Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz BlacKSouL #74885 üzenetére

Jah, hajlamos vagyok elfelejteni az ilyesmit itt a hanyatló nyugaton. Az utca végén felszedték a buszmegállót, kapott új burkolatot, meg lekövezték, hogy amikor beáll a busz, szintben legyen a járdával, és csak be lehessen rá gurulni. Mindegy is... a lényeg, hogy errefelé viszonylag gyakran látni olyat, hogy valaki a buszhoz bicajjal megy, azt lezárja valahol a buszmegálló mellett, és időnként hetekig ott marad a jármű. Én sem értem, whatever. Ebben a konkrét esetben a buszmegálló táblához volt lakatolva egy bicaj, amit az építkezés megkezdésekor a jómunkásemberek kivettek a helyéről, és nekitámasztották a sövénynek biciklistül, majd egy hét (talán 2) után visszaépítették a helyére. Gondosan vitték vele a bicajt is. Nem tudom, hogy végül az eredeti gaudája jött-e érte, de maga a tény, hogy hetekig ott állt, kvázi lezáratlanul, na az még 8 év német tartózkodás után is lenyűgöz. Az utcánkban áll amúgy egy C Vectra, kb másfél hete ahhoz sem nyúltak (kicsit ferfém áll, könnyű lenne kiszúrni, ha mozdul), nem tudom, pontosan kié, de valahol itt lakik, folyamatosan itt parkolt korábban is. Na, az pl nincs bezárva. Minap becsöngettünk az egyik szomszédhoz, mert a délutáni, meg az esti kutyasétakor is le volt húzva teljesen az egyik hátsó ablaka, gondoltuk, éjszakára azért csak ne hagyja úgy, hátha esik...

p

Új hozzászólás Aktív témák