Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Mi Tihanybol jottunk BP-re szombat este, 8 koruli indulassal. Hat a 71-esre kiforditott a Waze Keszthely fele, aztan az elso faluban jobbra, majd 77-es es 8-as ut... Igy amugy 1:40 alatt siman haza lehetett jonni, de jol latszott, hogy a Balaton keleti csucsket semmilyen iranybol ne probalja meg megkozeliteni az, akinek nem acelsodronybol vannak az idegei.
Az autopalyan meg pont ezt tapasztaltam en is. Egyebkent azt nem ertem, hogy ha valaki latja, hogy rohadt nagy forgalom van, es tele van az egesz, akkor hova probal menni? Utoler, megyek a belsoben, elottem is mennek, beall a seggembe 30 centire es villog.
Hat oke, MX5-tel voltunk, nnyitott tetovel, szoval ennek okan elkezdtem feltunoen asitozni es nyujtozkodni az autoban, hatha attol megnyugszik a mogottem jovo is.
Aztan amikor kicsit gyorsult a sor, es tudtam normalis kovetesi tavolsagot tartani (mondjuk 20m), akkor be akart problkozni jobbrol, de hat ahhoz sok babot kell azert enni. Szegeny nem volt nyugodt utana. -
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nalunk is ez van. 11 ev alatt egyszer sem eloztem meg senkit. 90%-ba autoplya 3-4 sav. As osszes fouton-varosban ketto esetleg harom sav. Ahol csak egy sav van es szaggatott vonal ott sem eloz senki. Ottel a korlatozas felett megy szepen mindenki. Lehet az egy Ferrari vagy egy 40 eves kombi egy 90 eves mamaval az is annyival megy.
Nagyon mas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest