Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Mi Tihanybol jottunk BP-re szombat este, 8 koruli indulassal. Hat a 71-esre kiforditott a Waze Keszthely fele, aztan az elso faluban jobbra, majd 77-es es 8-as ut... Igy amugy 1:40 alatt siman haza lehetett jonni, de jol latszott, hogy a Balaton keleti csucsket semmilyen iranybol ne probalja meg megkozeliteni az, akinek nem acelsodronybol vannak az idegei.
Az autopalyan meg pont ezt tapasztaltam en is. Egyebkent azt nem ertem, hogy ha valaki latja, hogy rohadt nagy forgalom van, es tele van az egesz, akkor hova probal menni? Utoler, megyek a belsoben, elottem is mennek, beall a seggembe 30 centire es villog.
Hat oke, MX5-tel voltunk, nnyitott tetovel, szoval ennek okan elkezdtem feltunoen asitozni es nyujtozkodni az autoban, hatha attol megnyugszik a mogottem jovo is.
Aztan amikor kicsit gyorsult a sor, es tudtam normalis kovetesi tavolsagot tartani (mondjuk 20m), akkor be akart problkozni jobbrol, de hat ahhoz sok babot kell azert enni. Szegeny nem volt nyugodt utana. -
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nalunk is ez van. 11 ev alatt egyszer sem eloztem meg senkit. 90%-ba autoplya 3-4 sav. As osszes fouton-varosban ketto esetleg harom sav. Ahol csak egy sav van es szaggatott vonal ott sem eloz senki. Ottel a korlatozas felett megy szepen mindenki. Lehet az egy Ferrari vagy egy 40 eves kombi egy 90 eves mamaval az is annyival megy.
Nagyon mas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Metal topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest