Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
1000 vagy 300 tökmindegy, 1.4-es GF mellett ez pont 2 nap különbség.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy nekik inkább hajlamos vagyok hinni, mint a kormánykommunikációnak. Utóbbi esetben nem látom a szakértői stábot a kommunikáció mögött, csak a politikai megfontolások alapján kinevezetteket.
Na ja, éppen úgy kezeli a kormány meg az összes pribékje a helyzetet, mint amilyen az elmúlt 10 év kormányzása is volt. Szakmai megfontolás... minek az.
Az új győri polgi pénteken este tízkor, a főni beszéde után bezárja az óvodákat, amiket szombaton délben aztán kinyit, majd ma délután négykor megint bezárja. Na azokra a szakmai (muhaha) vitákra kíváncsi lennék, ahol ilyen döntések születnek. Hülyének nézik az embereket.
Ha meg valaki megkérdezi, hogy ha a Pintér Sanyinak nincs tünete, akkor mégis miért tesztelik koronavírusra, mert ugye a szent protokoll mást ír elő, akkor az sorosbérenc hazaáruló és nem is kell válaszolni a kérdésére.
Én a fent említett óvoda csiki-csuki után döntöttem el végleg, hogy csak azt teszem a járvány idején, amit én helyesnek tartok és magasról leszarom amit a kormány mond. Pl. még az iskola bezárást se jelentették be kishazánkban, én már leszerveztem a szabadságainkat és eszembe se volt holnap oviba küldeni a gyerekeket.
Majd akkor figyelek oda újra a kormány kommunikációjára, ha nem egyenruhás rendőrök osztják az igét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest