- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Tegnapelőtt sikerült elhagynom az autó forgalmiját a lakás és a parkoló között. Kiesett a zsebemből a tárcám, és a telefon közül, mire az első piros lámpánál kiürítettem a zsebemet a rádió alá, már nem volt meg. Volt benne vagy 25 EUR készpénz is, valószínűleg ez lett a veszte, valaki pénztárcának nézte, pénzt kivette, a többit meg eldobhatta valahol, hogy rohadjon le a keze. Két napot vártam, persze közben alaposan körbenéztem a környéken (sövények, kukák), meg kiplakátoltuk a ház bejáratánál, hogy ha meglenne, dobják már be a postaládánkba, légyszi, de semmi, úgyhogy holnap igénylek pótlást.
No, a lényeg az, hogy van-e valakinek ötlete valami szalonképes tárolási, illetve hordozási megoldásra tárca / forgalmi / mobil / kulcs / némi kp vonatkozásában, ami farmeres, és rövidnacis viselethez is hordható? Eddig is utáltam, hogy mindent csak úgy esetlegesen zsebre vágok, de most ebből az esetből már illene tanulni is. Fila autóstáskával lehetőleg kíméljetek, meg az övtáskát sem erőltetném, valami modern, de azért stílusos kéne, de tök tanácstalan vagyok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 7
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest