Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz fokukac #63147 üzenetére

Tegnapelőtt sikerült elhagynom az autó forgalmiját a lakás és a parkoló között. Kiesett a zsebemből a tárcám, és a telefon közül, mire az első piros lámpánál kiürítettem a zsebemet a rádió alá, már nem volt meg. Volt benne vagy 25 EUR készpénz is, valószínűleg ez lett a veszte, valaki pénztárcának nézte, pénzt kivette, a többit meg eldobhatta valahol, hogy rohadjon le a keze. Két napot vártam, persze közben alaposan körbenéztem a környéken (sövények, kukák), meg kiplakátoltuk a ház bejáratánál, hogy ha meglenne, dobják már be a postaládánkba, légyszi, de semmi, úgyhogy holnap igénylek pótlást.

No, a lényeg az, hogy van-e valakinek ötlete valami szalonképes tárolási, illetve hordozási megoldásra tárca / forgalmi / mobil / kulcs / némi kp vonatkozásában, ami farmeres, és rövidnacis viselethez is hordható? Eddig is utáltam, hogy mindent csak úgy esetlegesen zsebre vágok, de most ebből az esetből már illene tanulni is. Fila autóstáskával lehetőleg kíméljetek, meg az övtáskát sem erőltetném, valami modern, de azért stílusos kéne, de tök tanácstalan vagyok.

p

Új hozzászólás Aktív témák