Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Alleeban ott van a bortársaság, ha vannak preferenciáid, akkor ott megsegítenek.
De ha csak egy frankó beszélgetős bor kell, nem extra gasztroélményekre vágytok, akkor egy Sauska Sillert vagy Rosét a feléből (~2k) megúszol.Az tuti, hogy az otthon tomboló 33 fokban vöröset most nem innék, de fehéret/rosét is leginkább csak fröccsben.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Izlesrol eleg nehez vitatkozni, igyanakkor azt sem tudjuk voroset vagy feheret akarsz, neadj roset... vagy desszertet? Miert akarsz tescoban bort venni? Menj be borboltba es kerdezd az eladot, bortarsasagnal nem a szart fogjak rad tukmalni. Mert nincs.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Igaz, mostanaban nem probaltam, de szerintem nincs ilyen (szaraz vorosben vagyok csak erdekelt). Regebben voltak, de elfogytak, az ujak szarok, 6-10-ert talan van. En ezt talaltam, ami kiraly es olcso:
http://www.borkereskedes.hu/trapiche-oak-cask-range-cabernet-sauvignon-2014-0-75-l-pp10523
Illetve ez volt meg a masik, aminek korabbi evjarata kiraly volt, ugyhogy ezt meg fogom probalni:
-
válasz
concret_hp
üzenetére
A lidlben sok olasz bor szok lenni. Eleg jok asszony szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest