Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
kockák vagyunk, nem pszichológusok, max amatőr szinten
én pl. ilyen logikai jellegű dolgokon nem nagyon parázok, találjanak olyan embert, aki ezeket jobban megoldja. ami ilyen vagy tudod vagy nem tudod jellegű dolog, azoknál hajlamosabb vagyok picit ráizgulni, de módszerem nincs. -
Viszlát
addikt
Szerintem ott mar sehogyan, ezt leginkabb ugy lehet jol kezelni ha alapbol le vannak tisztulva a fejedben a korulmenyek. Arra gondolok, hogy egy interju vegulis arrol szol, hogy van ket halmaz, a tudasod + szemelyiseged es az amit ok keresnek. Velemenyem szerint egy ilyen feladat onmagaban semmire sem jo, illetve tapasztalataim szerint nagyon-nagyon keves embernel mutatjak meg a valos tudast. Nyilvan szukseg van valamifele feladatra, de peldaul nem nagyon hagynam magara egy ilyenben a delikvenst, hiszen nem is eletszeru semmilyen szempontbol, hogy akarki leul es megtervez egy ilyet. Hacsak nem valami mikro meretu cegrol van szo, akkor ez csapatmunka es az interjun is ezt kene szimulalni.
Na de a lenyeg, hogy a ket halmazt nem az interjualanynak kell atfedesbe hozni hanem az interjuztatonak, mar amennyiben lehetseges. Nagyon kevesen tudjak segitseg nelkul megmutatni a valos tudasukat hiszen a legtobb embernek talan tucatszor kell, hogy ilyet csinaljon egesz eleteben. Nem segit a helyzeten az sem, hogy maguk az interjuztatok is gyakorta holt benak az egeszhez, meg olyan embereket kernek fel ra, akiket interjuj kozelebe sem szabadna engedni. Nalam volt egyszer egy srac, rettentoen izgult pedig 10+ eves szakmai multtal a hata mogott jelentkezett hozzank, a velem interjuztato masodhegedus meg meg ra is tett egy lapattal azzal, hogy minden masodik szavaba belekotott, kemenykedett allandoan, fitogtatva az eropoziciojat. Ugyhogy negyed oranyi szenvedes utan kihivtam egy cigire es meginterjuvoltam pofekeles kozben ugy, hogy eszre sem vette, az egyik legjobb ember lett a csapataban.
Kicsit zagyva lett bocsi, mobilrol irok, azt akartam kinyogni, hogy ugy menj interjura, hogy tudd, nem neked kell villantani es egyaltalan nem gaz segitseget kerni. Es nyilvan ha a fent emlitett ket halmaz nem talal egymasra az meg veletlenul sem jelenti azt, hogy szar vagy meg ilyenek, kisebb reszben mulik csak rajtad a tortenet.
-
lenox
veterán
Nem tudom, lehet, hogy sehogy, de lehet, hogy egy sorrel, vagy egy whiskyvel. De az is lehet, hogy nem is kell. Az a baj, hogy en nem szoktam ilyet csinalni, tehat nem tudom mi mukodik, de azzal lehet, hogy megprobalkoznek, hogy elmondom, hogy nekem az ilyen egy kulonosen stresszes szituacio, de adjanak egy feladatot, ultessenek le, hadd csinaljam meg, es az legyen az alapja a megitelesnek, leven a valos munka se arrol fog szolni, hogy ismeretlen faszik realtime hulyesegeket kerdeznek, hanem inkabb olyan, mint amit irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- YouTube
- EAFC 26
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
én pl. ilyen logikai jellegű dolgokon nem nagyon parázok, találjanak olyan embert, aki ezeket jobban megoldja. ami ilyen vagy tudod vagy nem tudod jellegű dolog, azoknál hajlamosabb vagyok picit ráizgulni, de módszerem nincs.