Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz tildy #57797 üzenetére

kockák vagyunk, nem pszichológusok, max amatőr szinten :DDD én pl. ilyen logikai jellegű dolgokon nem nagyon parázok, találjanak olyan embert, aki ezeket jobban megoldja. ami ilyen vagy tudod vagy nem tudod jellegű dolog, azoknál hajlamosabb vagyok picit ráizgulni, de módszerem nincs.

• Viszlát

addikt

Szerintem ott mar sehogyan, ezt leginkabb ugy lehet jol kezelni ha alapbol le vannak tisztulva a fejedben a korulmenyek. Arra gondolok, hogy egy interju vegulis arrol szol, hogy van ket halmaz, a tudasod + szemelyiseged es az amit ok keresnek. Velemenyem szerint egy ilyen feladat onmagaban semmire sem jo, illetve tapasztalataim szerint nagyon-nagyon keves embernel mutatjak meg a valos tudast. Nyilvan szukseg van valamifele feladatra, de peldaul nem nagyon hagynam magara egy ilyenben a delikvenst, hiszen nem is eletszeru semmilyen szempontbol, hogy akarki leul es megtervez egy ilyet. Hacsak nem valami mikro meretu cegrol van szo, akkor ez csapatmunka es az interjun is ezt kene szimulalni.

Na de a lenyeg, hogy a ket halmazt nem az interjualanynak kell atfedesbe hozni hanem az interjuztatonak, mar amennyiben lehetseges. Nagyon kevesen tudjak segitseg nelkul megmutatni a valos tudasukat hiszen a legtobb embernek talan tucatszor kell, hogy ilyet csinaljon egesz eleteben. Nem segit a helyzeten az sem, hogy maguk az interjuztatok is gyakorta holt benak az egeszhez, meg olyan embereket kernek fel ra, akiket interjuj kozelebe sem szabadna engedni. Nalam volt egyszer egy srac, rettentoen izgult pedig 10+ eves szakmai multtal a hata mogott jelentkezett hozzank, a velem interjuztato masodhegedus meg meg ra is tett egy lapattal azzal, hogy minden masodik szavaba belekotott, kemenykedett allandoan, fitogtatva az eropoziciojat. Ugyhogy negyed oranyi szenvedes utan kihivtam egy cigire es meginterjuvoltam pofekeles kozben ugy, hogy eszre sem vette, az egyik legjobb ember lett a csapataban.

Kicsit zagyva lett bocsi, mobilrol irok, azt akartam kinyogni, hogy ugy menj interjura, hogy tudd, nem neked kell villantani es egyaltalan nem gaz segitseget kerni. Es nyilvan ha a fent emlitett ket halmaz nem talal egymasra az meg veletlenul sem jelenti azt, hogy szar vagy meg ilyenek, kisebb reszben mulik csak rajtad a tortenet.

• lenox

veterán

Nem tudom, lehet, hogy sehogy, de lehet, hogy egy sorrel, vagy egy whiskyvel. De az is lehet, hogy nem is kell. Az a baj, hogy en nem szoktam ilyet csinalni, tehat nem tudom mi mukodik, de azzal lehet, hogy megprobalkoznek, hogy elmondom, hogy nekem az ilyen egy kulonosen stresszes szituacio, de adjanak egy feladatot, ultessenek le, hadd csinaljam meg, es az legyen az alapja a megitelesnek, leven a valos munka se arrol fog szolni, hogy ismeretlen faszik realtime hulyesegeket kerdeznek, hanem inkabb olyan, mint amit irtam.

Új hozzászólás Aktív témák