Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Mar volt itt rola szo, en is jartam ilyen cipoben. Az a tapasztalat, hogy a helyszinen 5 perc alatt nem tudod felmerni, haza kell vinni es kiprobalni. A matracgurunal el lehet vinni hetvegere tesztelni, en emlekeim szerint vagy 6 kulonbozot vittem el kb. 3 alkalommal (tehat hetvegere), es vegigprobaltuk oket, nem az lett a befuto, amit a helyszinen legjobbnak ereztunk. Szerintem ez a legjobb modszer, es 80k az szerintem is lehet, hogy keves lesz, de aztan ki tudja.
-
BlacKSouL
addikt
Apám vett magának egy jó vastag memórihab-matraclapot, semmi kókusz, meg semmi grafénszálas mikrotechnológiás izék, semmi díszes huzat, csak sima puszta nyers szivacs. Elmondása szerint azóta semmi ilyesmiből eredő, korábban viszont érezhető izomfájdalma nincs.
Én kétszer aludtam rajta kipróbálni, és én is annyit vettem észre, hogy reggel felkeléskor nem érzek semmi elnyomorodást, gerincropogást, fájdalmat, vagy hasonlót. Amit egyébként a saját ágyamon alvás után néha igen. Utóbbi viszont csak egy 30 éves régi egyszerű sima keményszivacsos újradeszkázott aljú ágy.
Fura, mert olyan, mintha puha gyurmába feküdnél, és hasonlóan nehéz mozogni is rajta(benne), de mégis működik.
-
EQMontoya
veterán
Hát ennyiért szerintem nem nagyon kapsz.
Menj el egy matracos helyre, és próbálgasd végig a matracokat. Döntsd el, hogy keményebbre vagy puhábbra van szükséges, próbáld ki háton is, oldalon is, ahogy szokták aludni.
Tippre azért 100 alatt nem nagyon kapsz értelmeset, mi is 140*200-asat vettük, és asszem, 130 volt, és bőven nem ez volt a legdrágább. Csak ez tűnt a legkényelmesebbnek, amúgy megvettem volna a 170-est is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crypto Trade
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tanuljunk angolul!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest