Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Biztos megfelel. A nem megfelelo jelentkezoben az is benne van, aki tul sok penzt ker.
Ha van kereslet és kínálat is, de a kettő mégsem találkozik, akkor ott nagyon komoly anomáliák kellenek, hogy legyenek a piacon.
IT-ben ez látszik is, rengeteg fejlesztőt keresnek, meg van egy összeg, amiért ember is lenne ezekre a poziciókra, de a kettő között általában van 30% difi. -
lorcsi
veterán
elég viszonylagos ez a túl sok pénzt kér megfogalamzás is
kinek mi a sokpersze értem én, de manapság már alapból úgy kérik a cv-t, hogy bérigénnyel..
nehezen tudom hazánkban reálisasn elképzelni, hogy az üres álláshelyekre mindre ezen okból kifolyólag nem találnak
szerintem oylan 10-15%-ra nem találnak iylen ok miattmod.
inkább azt látni sokat hogy teljesítményének 130%-án pörgetve a dolgozót adnak neki 60%-os fizutmod2:
mivel tudom sokan vagytok itt programozók is.. és piszok sok prog. dolgozót keresnek -cikk szerintnekem az sem világos, hogy miért nem képeznek át x mennyiségű dolgozót a jelenleg munkanélküli, de magasan kvalifikált dolgozókból a hiányolt helyekhez
félév~1 év alatt simán kész lennének a képzéssel..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest