- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Elég bonyolult, mert kb. 10 honlapon keresztül se kaptam használható információt, mire eljutottam volna esetleg a jó helyre, addigra megtelt a gép memóriája (2016-ot írunk bazmeg, 1,2 GB-ot foglalt le eddigre a Firefox aminek 300 MB-os limitet állítottam be, de leszarja és inkább lefagy) és mire sikerült volna újrakezdeni a 11. oldalon, addigra el kellett indulnom haza.
Szóval aki minden nap ott jár el 2x annak egy igen nem talán egyszerűbb, mint a bit/s-os neten ilyen feltételekkel kikeresgélni 100 közül a jót.Most jól felbaszott a színházunk is, meg ahogy a körítést a baráti társaság leszervezte, hogy egy megyei művközpontban 1 azaz 1 db nyilvános telefonszám van, azt óránként egyszer veszik fel, a mai darabra kivételesen nem lehet online jegyet venni, a társaság felének hétfőn már volt, a többinek még ma se tudták megmondani mire hívnak meg, mire eljutottunk addig hogy egyáltalán mi lesz ez, már nincs jegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Philips LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Interactive Brokers társalgó
- Fűnyíró topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest