Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
"Miert, androidon mi a baj a netezessel? Meg te mit netezel, ami mar nem megy tableten?"
Hát, az kérlek úgy megy, hogy ha hazaérek, akkor megnyitok 2-3 nagyobb híroldalt, rákattintok minden érdekesnek tűnő címre, hogy megnyitás új tabon, aztán ha végigszaladtam a címoldalakon, akkor azt bezár, és elkezdem olvasgatni a cikkeket, amiket addig megnyitottam. Fórumokkal, egyéb apróságokkal, amik még legutóbbról nyitva maradtak, ilyenkor van vagy 30 open tabom. Tudom, hogy ez szánalmas, és faszság, de már vagy 10 éve így netezek, és eléggé felhúz, ha valamilyen hardver nem tudja velem tartani a lépést, főleg, hogy mások meg könnyedén (ez az asztali i5+8GB RAM, ami most van, sem egy mai cucc, két éve vettem használtan, de ennek még megy a dolog).
Androidtól meg hányinger, szédülés, kettős látás, és epilepsziás roham jön rám, van itthon egyébként egy Nexus is (második generációs verzió, kisebbik lányka néz rajta sorozatokat, meg youtube-ot), mondjuk az még a mai mezőnyben is egy elég potens hardver droid vonalon, és az állandó frissítésekkel még használható is, de attól még utálom.
Amúgy meg a család már átállt tabletre, nagyobbik lánynak Surface Pro 3-at tojt a Jézuska még tavaly (mármint tavalyelőtt), párom meg egy Surface Pro 2-t használ. Szóval prübáltam én már mindent, Surface-eket egyébként imádom is, csak a nyeklő-nyakló Type Cover a problémám vele. Surface Book esetében megoldották, de nagyon úgy néz ki, hogy az meg olyan elképesztően pofátlan áron indul, ha végre indul, hogy annyit végképp nem költök gépre - most semmiképpen.
Monty: "Főleg tisztességes (1600-as) kijelzővel." - Pont ez a legnagyobb baj az üzleti gépekkel, hogy az 1600-as az nem egy tisztességes kijelző. Bakker, a S3P-nek 12"-en 2560x1440-es kijelzője van, olyan gyönyörű a képe, hogy beszarok. A S2P 10"-en tudja a fullHD-t, teljesen jól használhatóan. És akkor itt jönnek a 14"-es féltéglákkal, és dupla árat kérnek érte (használtan is), ha ips-es, és fullHD kijelzővel szeretném venni. Pont ez a legnagyobb gond a Thinkpad-del is, különben már vettem volna egy X2x0-at, és meg lenne oldva a dolog. Így viszont már gyakorlatilag egy Thinkpad sem olcsóbb, mint egy Surface, példának okáért.
Tim: Köszi a linkeket, ezeket nem is ismertem, átnyálazom. Van egyébként itt a tornyos kis faluban mellettünk egy üzlet, ahol ilyen gépeket árulnak, de ők is csak a fejüket csúválták, amikor fullHD kijelzőt kerestem. Pedig szép gépeik vannak, csodásan kiglancolva, sok garival, jó akkuval, kérésre dokkolóval, és valami nevetséges felárért jogtiszta oprendszerrel, ráadásul bődületesen nagy választékban, de valahogy nem áll össze a dolog az igényrendszernek megfelelően.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest