Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nincs csodálkozás, csak leszarják. Itt csak a betegnek lenne fontos, hogy legyen orvos, ápoló. Nem véletlen, hogy egyre kevesebben érzik ezt hivatásnak, és egyre többen csak munkának, munkaerőpiaci árunak, amin nem is lehet csodálkozni.
NoLF#50305: Én akkor akartam felborítani az asztalt, mikor a japán ügyvezető a 3 hetes táppénzem után elkezdett a különszobában tolmáccsal kérdezgetni(pedig tud angolul), hogy mégis mik voltak a tüneteim, mik voltak a vérnyomásadataim, milyen gyógyszert írt az orvos, hogy kell szedni, és mikor kitért arra, hogy szerinte egy magas vérnyomás, és stressz miatti szívritmuszavar miatt nem kéne táppénzre menni, akkor megkértem a tolmácsot, hogy mondja meg neki, hogy még ha kívánja elemezni a teljes egészségügyi állapotomat, akkor a vérkép mellé nagyon szívesen hozok neki vizelet és székletmintát is, de cserébe én meg elkérném a kardiológus szakorvosi diplomáját, akkor meg csak ment a nagy pislogás...egy hétre rá eljöttem.
Fura, azóta nincs ritmuszavarom, a vérnyomásom meg örökölt, de alacsonyabb. -
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az nagyon kiraly jatek. Majd olvasd el a szabalyokat, mi ugy szoktuk jatszani, hogy nem kell betartani a kezben levo kartyak sorrendjet, hanem ahogy jolesik, az meg kiralyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Renault, Dacia topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest