Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Már én sem, de meg kell csinálni, két okból is (jobb fizetés itthon/külföldön ugyan annyi, lehetek gyakorlati oktató).
NoLF: Fizetés tényleg siralmas, 1/4 kapom egy osztrák/német e.ü. dolgozó fizetésének, de ami még csúnyább hogy az e.ü. dogozók mellett nagyon kevesen álltak ki, de a szivárványos profilképes facebookos hülyeséget nyomják (amúgy semmi bajom/problémám a melegekkel/homoszexuálisokkal). Köszönöm... De tudod mi a cégess bulikról a véleményem... Aki este legény, legyen nappal is az.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem egyszeru de aki betonbol van... Tegnap reggel meloztam, este nem, de ott volt egy meeting ami persze ceges buliba torkollot. 4re ertem haza, 5.30kor keltem mert 6kor kezdtem a kavezoban, 3kor vegeztem, es este 6kor kezdtem a masik helyen, ahonnan most jottem haza. Kerestem 100 font jattot, ugyhogy pofam lapos

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest