Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Már én sem, de meg kell csinálni, két okból is (jobb fizetés itthon/külföldön ugyan annyi, lehetek gyakorlati oktató).
NoLF: Fizetés tényleg siralmas, 1/4 kapom egy osztrák/német e.ü. dolgozó fizetésének, de ami még csúnyább hogy az e.ü. dogozók mellett nagyon kevesen álltak ki, de a szivárványos profilképes facebookos hülyeséget nyomják (amúgy semmi bajom/problémám a melegekkel/homoszexuálisokkal). Köszönöm... De tudod mi a cégess bulikról a véleményem... Aki este legény, legyen nappal is az.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem egyszeru de aki betonbol van... Tegnap reggel meloztam, este nem, de ott volt egy meeting ami persze ceges buliba torkollot. 4re ertem haza, 5.30kor keltem mert 6kor kezdtem a kavezoban, 3kor vegeztem, es este 6kor kezdtem a masik helyen, ahonnan most jottem haza. Kerestem 100 font jattot, ugyhogy pofam lapos

Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SUSE Linux
- Androidos tablet topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest