- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Jahm, plusz 980 fontert a mienken felul, de valoban az a legkevesebb. Viszont pl nem lehetne az a neve, ami lesz es egyeb nyalanksagok. Lehet tenyleg szetnezunk maganellatas teren, ha 2000 font, egye fene.
Amugy ma voltam megnezni a szuleszetet, fantasztikus, jol berendezett meg minden. Eddig minden csucsszuper es jo, na gondoltam rakerdezek az inditasra. Egy szot mondott a szuleszno, azzal viszont kb romba dontott. Oke tudtam, hogy nagyon nem csaszarpartiak, ergo termeszetes szules. Na mi tortenik ha termeszetes? Nos, hat annak a babanak ki kell valahogy jonnie.
Ez viszont felhozott Szent-Imres korabbi emlekeket, iszonyat fajdalmat eltem anno at, el is ajultam, szobatarsak apoltak, mert nagyon durva lazam volt, es persze egy nover sem nezett ram. Szoval tudom min fogok atmenni, es minden porcikam tiltakozik ellene.
Ugyhogy amint hazaer Esmein, atbeszeljuk a dolgokat, es a lehetosegeket, mert ebben biztos vagyok: azt ugy, megegyszer nem akarom atelni.
emvy: az en linkemen ott van, mi alapjan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 4TB Gen4x4 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Amazfit GTR Mini okosóra
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest