Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Én 2007 óta magamnak csinálom, és szerintem 2008 óta abevvel, vagy amióta létezik, de mint mondtam, eddig 1 db jogosultsági hónapot nem írtam be, ez volt az egyetlen "hiba". És igen, eddig mindenhol normális igazolást kaptam, egyértelmű volt 1 db normál munkabéres jövedelem esetén. Most is csak az álláskeresési járadék akasztott meg, de a legutolsó 2011-es tájékoztatóban már szerepel, hogy az "más jövedelem", és így ki is jött minden. Fura program az abev, de nekem eddig mindig működött. Ja, anyámnak is már 4 éve ezzel csináltuk.
És igen, egyetértek, nem nagy kunszt, nekem tényleg kb. 10 perc általában, ezért csodálkozom, hogy a legtöbb olyan ember, aki legalább annyira kvalitált mint én, és számítógéppel dolgozik, és pénzügyekkel, és kereskedelemmel, az "lusta?" arra, hogy 10-15 percet szánjon erre. Persze, lehet félni hogy rosszul adja be, elszámolja, stb., de a program 95%-ban javít, ha nem stimmel valami, meg a sima munkabéresek esetén 2 db számadatot kell megadni, még a bevallást készítő személyi sablonja is elmenthető későbbi évekre.Na mindegy, túl vagyok rajta, és 2 Ft visszajár...

Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest