Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Munkatarsam par eve eladott egy gepet egy tervezo irodanak, rakott bele valami akkori AMD "gamerkartyat", hogy az majd biztos kiraly lesz, CAD meg le se szarta, el sem indult rajta.
Mokolgattuk kicsit a kartyat, hogy rategyuk a FirePro biost, de valamiert az sem jott ossze, igy a vegen megneztuk, hogy a tamogatott kartyak kozul, mit tudnank betenni.
Abbol kapott egyet majdnem a legolcsobbat, az meg siman leverte az osszes meglevo gepuket sebessegbe, ugy hogy vettek meg parat, nekem meg odaadtak ajandekba a gamerkartyat

-
tildy
nagyúr
Hasonlot keresett nem olyan reg exem is. Asus UX303LN-t javasoltuk mi is, de ott meg kitetel volt a matt kijelzo is.
Itt meg esetleg erdemes keresgelni.
Hat akkor nem tudom. Nalunk pont egyik karacsonyi ajandekkal jartunk igy, daralos eszpresszogepet szerettem volna, erre Lala rendelt filter kavesat.... Na ott 4-5 fontot legomboltak rolunk visszakuldesnel.
-
parandroid
félisten
Hasonló feltételekkel kerestem a lányomnak gépet (neki CAD helyett pár játék kellett, hogy menjen rajta, de hardverigényben kb egykutya), mi a Yoga 3 Pro és a Surface 3 Pro között vaciláltunk, végül az utóbbi lett, nem kis részben személyes preferenciából (ez jobban tetszett neki). Normálisan erős hardverrel (i5/128GB/4GB Pont belefér a keretbe billentyűzetes bundle-val, amin van tapipad is, én vettem még neki hozzá egy BT egeret, meg egy 64 GB-os mikroSD-kártyát extra tárhelynek. Ráadásul mindkettőnek brutális a képernyőfelbontása, az CAD-hez külön jól jöhet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest