- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Munkatarsam par eve eladott egy gepet egy tervezo irodanak, rakott bele valami akkori AMD "gamerkartyat", hogy az majd biztos kiraly lesz, CAD meg le se szarta, el sem indult rajta.
Mokolgattuk kicsit a kartyat, hogy rategyuk a FirePro biost, de valamiert az sem jott ossze, igy a vegen megneztuk, hogy a tamogatott kartyak kozul, mit tudnank betenni.
Abbol kapott egyet majdnem a legolcsobbat, az meg siman leverte az osszes meglevo gepuket sebessegbe, ugy hogy vettek meg parat, nekem meg odaadtak ajandekba a gamerkartyat

-
tildy
nagyúr
Hasonlot keresett nem olyan reg exem is. Asus UX303LN-t javasoltuk mi is, de ott meg kitetel volt a matt kijelzo is.
Itt meg esetleg erdemes keresgelni.
Hat akkor nem tudom. Nalunk pont egyik karacsonyi ajandekkal jartunk igy, daralos eszpresszogepet szerettem volna, erre Lala rendelt filter kavesat.... Na ott 4-5 fontot legomboltak rolunk visszakuldesnel.
-
parandroid
félisten
Hasonló feltételekkel kerestem a lányomnak gépet (neki CAD helyett pár játék kellett, hogy menjen rajta, de hardverigényben kb egykutya), mi a Yoga 3 Pro és a Surface 3 Pro között vaciláltunk, végül az utóbbi lett, nem kis részben személyes preferenciából (ez jobban tetszett neki). Normálisan erős hardverrel (i5/128GB/4GB Pont belefér a keretbe billentyűzetes bundle-val, amin van tapipad is, én vettem még neki hozzá egy BT egeret, meg egy 64 GB-os mikroSD-kártyát extra tárhelynek. Ráadásul mindkettőnek brutális a képernyőfelbontása, az CAD-hez külön jól jöhet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPhone 16 Pro független, abszolut karcmentes és 2026.04-ig garis
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest