- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Teljesen! Végre valaki megértette...
Csak azt a kis apró részletet felejted el, hogy amit ő adott nekem az tulajdonképpen nem az övé, sőt soha nem is volt. Ugyanis ha jól megértetted a dolgot, akkor azt a kulcsot amit benyúlt/lopott a sráctól, azt adta nekem cserébe. Így konkrétan Ő nem adott nekem semmit ami az övé. Így kár abszolút nem éri. Szerencsétlen srác akitől lopta a kulcsot, na őt viszont igen. De ezt én el is mondtam neki. Mármint, hogy az a bizonyos lopott kulcs nálam kötött ki. És ha tehetném vissza is adnám neki.
Az önbíráskodást abszolút vállalom! Ez így van. Pontosan ezért is osztottam ezt itt meg. Tudom, hogy az sem túl szép dolog amit teszek, de el is sunnyoghatnám. Úgy érzem megérdemli, és én sem "teljesen feleslegesen" ugrálok. És nem hiszem, hogy ezek után szívesen bocsátkoznék vele üzleti kapcsolatba. Ugyanis az első terv az volt, hogy felkeresem és visszavásárolom tőle. De ezek után... hát nem szívesen. Nem tudom... biztos hogy szemét dolog, de valahogy nem tudom érte sajnálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Mazda topik
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- Latitude 13 9330 2in1 QHD+ IPS érintő i7-1260U 32 512 IR kam gar
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest