- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
Ivan15
üzenetére
Jajj, de vicces.

Fel akartam telepíteni egy XP-t. Fogtam, beraktam egy kisebb IDE merevlemezt neki, majd telepítettem. Telepítés után újraindításkor ez fogadott "Hiba a rendszer betöltése közben". Nem jött be a szokásos menü, ahol ki lehet választani melyik oprendszer induljon. Nem tudtam mire vélni, kivettem a kis vinyót és újraindítottam a gépet. Megint az a hibaüzenet fogadott. Kivettem a nagy vinyót, beraktam a kicsit. Az XP elindult. Berágtam, visszacseréltem a kettőt és újrahúztam a Win7-et (miután a "Rendszer javítása" sem segített).
Egyébként fél évente újratelepítem, mert mindig sikerül valamivel tönkretenni.
-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest