Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Úgy gondolom, hogy nincs abszolút értékrend. Nem ítélek meg senkit sem az általam helyesnek vélt értékek alapján - bár tudom, hogy a világ abszolút igazsága az enyém - mert egy élet is kevés egy másik ember teljességének befogadásához. Én csak morzsákat kaphatok belőle.

Akkor is, ha Down-kóros, vagy ha 5csillagos menza tag.
-
válasz
VladimirR
üzenetére
igen, sok sejtésem nem igazán van itt a dolgokról, de mindenképp megszorongatnám annak a kezét és sűrűn gratulálnék neki, hogy visszahozott közénk, és azért is merthogy elnézik neked ezt a rengeteg konfliktust amit generálsz. Mást ennek a töredékéért végleg kitiltottak a fórumról, neked még tűrnek, mellesleg remélem nem sokáig, de ez csak az én véleményem ami tudom nem érdekel, vedd úgy hogy ezt a többiekkel kívántam megosztani
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt 
tbs:Igaz nagyonis, kár hogy nem mindneki így áll a dolgokhoz, milyen szép világba is élnénk akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt