Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ősrégi barna FÉG-es készülék van, szerintem az idei háztartások jelentős részében ilyen van. Valahol a beállítós résznél kéne ezt a szappanos vizet megpróbálni, amikor bekapcsolásnál kinéz a hozzáértő, ő is ott szokta. Egyébként fura, de amikro a szikrát adó gombot nyomogatod, akkor nem kéne látnod is a szikrát? Én nem látok belőle semmit. 3 parányi körablakocska van a fűtőtest résznél, úgy emlékeztem azon belül mintha látszana a szikra, de egyik konvektoron se látszik.
Thrawn: ez nagyon furán van lefestve.
És a csap milyen irányba van elzárva?
És ha elvan, azt hogy lehet ellenőrizni?
Bakker, mekkora barkács veszett el bennem.

Ilyen gyújtója van a konvektornak:
[link]
Onnan gondolom, hogy sikerült elzárni, mert amikor még csak a láng elaludt valahogy, de nem záródott el, akkor 5 és feles fokozat felett nagyon rendesen lehetett hallani a gázt, most meg egy pisszenést se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a csap milyen irányba van elzárva?