Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
"Erősen kétlem, hogy a számláknak egy napos befizetési határideje lenne, a feledékenységen kívül más esetet pedig nem tudok elképzelni, amikor számlabefizetésnél nagyon nagy hátrány lenne az egy napos átfutási idő."
akkor te nem voltal szegedi egyetemista
en rendszeresen kesve fizetem be a csekkjeimet, mert egyfelol az allando lakcimemre is kesve szoktak erkezni (es nem birom ravenni az egyetemet, hogy az ideiglenes/levelezesi cimemre kuldjenek barmit is, mindent az allando cimemre kuldenek), s onnan meg megint idobe telik, mig anyamek lekuldik nekem (mondtam nekik, semmit ne fizessenek be, amig nem lattam, mi az, de ha nem igy lenne is eleg az elso fele a dolognak)
masik hasonlo, epp nemreg esett meg, foberlomnek (kecskemeten lakik, dolgozik, szegeden levelezos) csutortok ment ertesites, hogy azon a heten penteki hataridovel fizessen be egy csekket
csekket a to-n kap, to penteken 8-11-ig van, o akkor dolgozik (tanit)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZEN.com
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest