Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
fenti post-jaimban mi olyan volt, ami akar csak a kozelebe is juttatna annak, hogy kirakjanak?
probalok kritikat megfogalmazni egy forumtars fele, aki jol lathatoan azert jar ide, mert nincs jobb dolga, nincsenek emberi kapcsolatai, vagy csak szimplan szereti kozonseg elott produkalni magat?es latod, nem kepes ugy hozzaallni, mint ertelmes ember, csak vess egy pillantast legutobbi post-jara, irjak neki szabalyzatot....
abban viszont igazad van, hogy nem lesz az a ph, ami volt, viszont ha mar fuggo vagyok, s visszajottem a permbanon tulrol is, engedtessek meg nekem, hogy a magam modjan probaljak tenni erte, s ha azt latom, hogy valaki le akarja rantani a forumot a hig f** tengerebe, mert o ott erzi jol magat, probaljam megakadalyozni
magatol a forum, a kozosseg - szerintem - az eletben nem lesz jobb, azert nekunk, forumlakoknak is tennie kell (te, mint aktiv kozosseg ember tudhatnad, hogy sem a taborok, sem a talik nem maguktol szervezodnek, tenni kellett ertuk - ugyanugy van teendo online is)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest