Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
Aktív témák
-
Josh
tag
Tényleg nem tudja senki, hogy hol van a magyar tengerpart?
-
Josh
tag
Ha valóban van ilyen tábla, és még hatályos, akkor szabálysértést (vagy mit) követtek el, továbbá kürtöt csak balesetveszély elhárításakor lehet használni (nagyon konyhanyelven fogalmazok, de lehet, hogy vannak más kivételek is a duda használatára), továbbá bizonyos mértékű járműátalakítás után már engedélyeztetni kell az átalakítást, pl. tunningkipufogók, amik nagy zajt keltenek.
Mondjuk ennyi erővel Pest belvárosából is ki lehetne tiltani az autókat, mert nagy zajt csinálnak.
De nem akarok senkit sem védeni, mert valóban sz*r ha az ember nem tud normálisan pihenni...
Magyar tengerpartot tudja már valaki? -
Josh
tag
Igazából nem értem, hogy hogyan lehet valahonnan kitiltani motorosokat? Az, hogy az önkormányzat hoz egy rendeletet, nos szerintem a KRESZ előírása ''magasabb'' rendű, továbbá van rá tábla, ami szerint a motorosok nem mehetnek be valahova?
Ha valaki gyorsan megy, akkor azt a rendőrség elkapja.
Nem tudom, hogy a járműveknek van-e valami zajkeltési határértéke? -
Josh
tag
Most akadtam rá arra a topikra, hogy Magyarországnak tényleg van tengerpartja, de mire kiderült volna, hogy hol, addigra bezárták a topikot.
Megtudta végülis valaki, hogy hol van ez a tengerpart? Jöhet privibe is. -
Josh
tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az ETR-ben hány órától lehet felvenni a tantárgyakat?
-
-
Josh
tag
Nem tudja valakit, hogy mi történt a Men's Health magazinnal? Megszűnt? Mi olyan újság van, ami ehhez hasonló témákkal foglalkozik?
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest