Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Én se vagyok elragadtatva a beszédstílusától, viszont a könyveibe nem viszi ezt át. Ha olvastál már Moldovát, ahhoz hasonlóak a riportkönyvei, én imádom mindegyiket, különös tekintettel a Vesztőhelyre, ami Lipótról szól.

Blacksoul: én kiolvastam már, ahogy minden könyvét eddíg. Kicsit túlidealizálja szerintem hogy milyen kapcsolatban kellene élnünk, /olyanban lehetetlen, mert nincs, ugyanis gyarlók vagyunk nők is férfiak is/, de sok nőnek kinyitja a szemét az biztos, úgyhogy reszkessetek fiúk!
Holló: Az Annáról szóló könyve is nagyon érdekes, mivel álltala belelátunk egy egyedi életbe, amit egyébként elképzelni sem tudnánk.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest